Millaista on ulkomaalarin työ Kotinella? Lue vuosia Kotinen maalarina toimineen Jennin kuvaus tyypillisestä maalarin työpäivästä blogikirjoituksessamme ”Maalarin työpäivä”.

Kesäpäivä maalarina – Jenni, Kotinen maalari

Aamu lähtee hyvin liikkeelle, kun kämppis kurkistaa ikkunasta ja sää näyttää aurinkoiselta. Vedetään maalauskamat niskaan ja nautiskellaan hyvä aamupala maalauskaverin kanssa. Vaikka väsy painaa, hyvät jutut, auringon paiste ja mukava maalauskohde mielessä painetaan upean kesäautomme kytkintä.

Matkalla tehdään toimintasuunnitelma, jonka myötä homma lähtee sujuvasti liikkeelle heti perille päästyä. Kasaamme telineet kolmanteen kerrokseen ja suojaamme tarvittavat paikat huolellisesti. Sen jälkeen aloitamme sutimaan väriä jo aikaisemmin pestylle ja skrapatulle seinälle. Tuplapenalla isoa pintaa maalatessa homma luistaa kuin rasvattu. Kiinnostavaa äänikirjaa kuunnellessa ja maalausparin kanssa rupatellessa työ etenee, ja aamupäivä vilahtaa nopeasti. Pian onkin ensimmäisen tauon paikka.

Työnjohtaja tulee katsomaan, miten urakka etenee ja kyselee miten menee. Maalaus lähtee taas uudella innolla liikkeelle, kun on saanut polttoainetta lihaksille ja virkistettyä ajatuksia. Hankalien kohtien maalaaminen hapottaa, mutta maalausparin tsemppauksella siitäkin selvitään. Asiakas tulee ihailemaan maalareiden työskentelyä ja muutosta, joka näkyy selvästi maalaamattoman ja maalatun pinnan välillä. Hän tarjoaa meille kuuman päivän virkistykseksi limukkaa ja jäätelöä. Kyllä maalareiden kelpaa!

Maalarin työpäivä-blogiteksti

Kun päivän tavoite alkaa olla saavutettuna, laitamme maalit suojaan ja siivoamme työmaan fiksuun kuntoon. Käymme vielä huikkaamassa asiakkaalle huomisesta tulostamme ja lähdemme hyvillä mielin kohti kotia.

Illalla kämpälle tullessa huomaan, että ihokin on ottanut päivän aikana brunaa. Ilta-aurinko tuikkii kämpän sälekaihtimien välistä, kun lähden vielä kavereiden kanssa nauttimaan kauniista kesäillasta. Mukavan päivän jälkeen unen päästä saa helposti kiinni.

-Jenni, Kotinen maalari

Kiinnostaisiko sinua maalaushommat ulkoilmassa ja hyvässä seurassa? Hae Kotinelle töihin kesäksi 2022!

Otamme jatkuvasti vastaan työhakemuksia. Mikäli sinä haluaisit luoda upeita kesämuistoja Kotinen tiimin jatkeena, laita meille hakemus tulemaan! Olemme sinuun sitten yhteydessä.

Kiinnostaisiko ulkoistaa kiinteistösi ulkomaalaus? Tutustu maalauspalveluihimme ja pyydä tarjous!

Tutustu Kotinen talon maalaus- ja katon maalaus- ja huoltopalveluihin, ja tilaa sellainen omalle kodillesi!