Tiilikatto | Katon maalaus | Katon pinnoitus | Katon pesu | Katon huolto | Tiilikaton pinnoitus | Oulu
|Uusimaa

Alkaako olla katon maalaus / katon huolto ajankohtaisena?

Kattoa kannattaa maalauttaa ja huoltaa säännöllisesti, sillä Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa ne ovat kovalla koetuksella. Erityisesti tiilikattoa säännöllisesti huoltamalla sammal ja jäkälä eivät pääse juurtumaan tiileen. Jos sammal ja jäkälä pääsevät juurtumaan katon tiileen, ne antavat kosteudelle reitin tiilen sisälle ja sitä kautta katon rakenteisiin.

Ajoissa tehty katon maalaus on aina fiksu ratkaisu

Katon maalaus & huolto, sekä vaikkapa tiilikaton pinnoitus parhaimmillaan siirtävät kallista kattoremonttia reippaasti eteenpäin! Kun katon huolto on tehty, kattosi hylkii sammalta, ja ulkonäkö loistaa uudenveroisena.

Kotinen maalarit puhdistavat kattosi huolella sammaleesta ja jäkälästä. Samalla tarkistamme, onko katossa rikkinäisiä tiiliä, ja mikäli on, vaihdamme ne uusiin. Tämän jälkeen katon pinnoitus suoritetaan. Työn päätteeksi tarkistamme lopputuloksen yhdessä sinun kanssasi.

3 vuoden laatutakuu

Myönnämme työllemme kolmen vuoden takuun!

Kotine Oy tekee kaikki tiilikaton pinnoitus -ja huoltopalvelut aina laatu edellä. Sinulla on siis kolme vuotta aikaa varmistua maalauksen laadusta.

Kotitalousvähennys

Katon huoltopalvelustamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Voit siis vähentää taloosi teettämät maalauspalvelut verotuksessasi!

Asiakastyytyväisyys

Kotine Oy takaa sinulle katon maalauksesta, pinnoituksesta sekä huollosta hyvän kokemuksen ja tyytyväisen mielen!

Meille kaikista tärkeintä on tyytyväinen asiakas, ja asiakastyytyväisyytemme onkin tällä hetkellä 4,7/5.

Näin etenemme

1.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan kartoitusaika katon maalaukselle, pinnoitukselle tai vaikka pesulle. Tällä tavoin tiedämme tarjota juuri sinulle sopivan tarjouksen katollesi!

2.

Saat tarjouksen

Saat yksityiskohtaisen, aikataulutetun tarjouksen maalauspalvelusta, räätälöitynä sinun tarpeisiisi. Voit myös ehdottaa muutoksia tarjoukseemme.

3.

Tarjouksen hyväksyminen ja töiden aloittaminen

Kun pääsemme sopimukseen tarjouksesta, voimme aloittaa katon huoltotyöt sovitussa aikataulussa. Takaamme myös työn valmistumisen sopimuksessa sovitun ajan sisällä.

Tutustu Kotinen toimintaan myös sosiaalisessa mediassa!

Tiesitkö, että Kotine Oy on aktiivinen myös sosiaalisen median kanavissa? Päivitämme arkeamme, toimintaamme ja ajankohtaisia tapahtumia – kuten arvontoja – Instagramissa ja Facebookissa. Otathan tilit haltuun!