Talon maalaus Oulu ja lähialueet

Talon julkisivun huoltomaalausväli on keskimäärin noin 10-15 vuotta. Talon maalaus tulee ajankohtaiseksi, kun vanha maalipinta alkaa haalistua tai rapistua. Muun muassa auringon paiste, kosteus ja ilman epäpuhtaudet kuluttavat maalipintaa. Maalipinnan haalistuminen ja rapistuminen heikentää sen puuta suojaavaa vaikutusta, jolloin kosteus saa reitin puun sisälle. Tästä seurauksena voi olla erilaisia kasvustoja seinässä.

Tämä kaikki voidaan estää reagoimalla ajoissa maalipinnan rapistumiseen tai himmenemiseen. Kun epäilys tällaisesta tilanteesta on, ota yhteyttä niin Kotinen asiantuntija tulee paikalle maksuttomalle arviointikäynnille. Talon maalaus tuo ulkoverhoukselle lisää käyttöikää ja talon ilme muuttuu paremmaksi.

Maalausliike Kotine tekee työt aina huolella oli kyseessä sitten omakotitalo, erillistalo, paritalo, rivitalo tai muu maalaus. Pesemme seinät ilman painepesua ja käytämme tarvittaessa homeenpoistoa. Hilseilevä maali poistetaan seinistä, ja puupuhtaat kohdat pohjamaalataan ennen varsinaista maalausta. Näin toimimalla lopputulos on kestävä. Työn päätteeksi työnjälki tarkastetaan yhdessä asiakkaan kanssa.

3-vuoden takuu

Työ tehdään laadukkaasti ja myönnämme työlle kolme vuoden takuun.

Kotitalousvähennys

Voit vähentää kotiisi tai vapaa-ajan asuuntoosi teettämääsi maalausta verotuksessasi.

Asiakastyytyväisyys

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Asiakastyytyväisyytemme on tällä hetkellä 4,65/5

Näin etenemme

1.

Ota yhteyttä

sovitaan kartoitusaika urakkatarjousta varten

2.

Saat tarjouksen

Saat yksityiskohtaisen tarjouksen aikatauluineen

3.

Hyväksy tarjous

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen aloitamme hommat sovitussa aikataulussa