Talon maalaus | Maalauspalvelut | Ulkoseinien maalaus | Ulkomaalaus | Maalaus

Talon maalaus vuosien kokemuksella

Talon julkisivun huoltomaalauksen väli on keskimäärin noin 10-15 vuotta. Talon maalaus tulee ajankohtaiseksi, kun vanha maalipinta alkaa haalistua tai rapistua. Muun muassa auringon paiste, kosteus ja ilman epäpuhtaudet kuluttavat maalipintaa. Maalipinnan haalistuminen ja rapistuminen heikentää sen puuta suojaavaa vaikutusta, jolloin kosteus saa reitin puun sisälle. Tästä seurauksena voi olla erilaisia kasvustoja seinässä.

Varaa ilmainen arviointikäynti, niin tiedät missä mennään

Vauriot talon ulkoseinissä voidaan estää reagoimalla ajoissa maalipinnan rapistumiseen tai himmenemiseen. Kun epäilys tällaisesta tilanteesta on, ota yhteyttä meihin, ja Kotinen asiantuntija tulee paikalle maksuttomalle arviointikäynnille. Ulkomaalaus tuo ulkoverhoukselle lisää käyttöikää, ja talon ilme muuttuu huomattavasti paremmaksi.

Ulkomaalaus toteutetaan huolella, perustuen aiemmin tehtyyn arviointikäyntiin

Maalausliike Kotine tekee työt aina huolella – oli kyseessä sitten omakotitalo, erillistalo, paritalo, rivitalo tai muu ulkomaalaus. Pesemme ulkoseinät ilman painepesua ja käytämme tarvittaessa homeenpoistoa – myös käyttämämme maalaustarvikkeet ovat ammattilaisten suosittelemia. Hilseilevä ulkomaali poistetaan seinistä, ja puupuhtaat kohdat pohjamaalataan ennen varsinaista talon maalausta. Näin toimimalla lopputulos on kestävä. Työn päätteeksi tehty talon maalausjälki tarkastetaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Tutustu Kotinen arkeen myös yrityksen Instagramissa ja Facebookissa!

Katso asiakkaamme kertomus talon maalauspalvelusta!

Oulun alueella asuva asiakkaamme kertoo kokemuksiaan Kotine Oy:n maalauspalvelusta.

Asiakkaamme kertoo videossa kokemuksiaan työntekijöidemme ammattimaisesta otteesta sekä erinomaisesta ulkomaalauksen työjäljestä.

Mikäli siis harkitset talosi maalausta, suosittelemme katsoa oheinen video sekä kysyä tarvittaessa lisää maalauspalvelustamme!

Pyydä tarjous heti täältä!

3 vuoden laatutakuu

Myönnämme työllemme kolmen vuoden takuun!

Maalausliike Kotine Oy tekee kaikki maalaus -ja huoltopalvelut aina laatu edellä. Sinulla on siis kolme vuotta aikaa varmistua ulkomaalauksen laadusta.

Kotitalousvähennys

Maalauspalvelustamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Voit siis vähentää taloosi teettämät ulkoseinien maalaukset verotuksessasi!

Asiakastyytyväisyys

Kotine Oy takaa sinulle talon maalauksesta hyvän kokemuksen ja tyytyväisen mielen!

Meille kaikista tärkeintä on tyytyväinen asiakas, ja asiakastyytyväisyytemme onkin tällä hetkellä 4,65/5.

Näin etenemme

1.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan kartoitusaika ulkoseinien maalausta- tai huoltoa varten. Tällä tavoin tiedämme tarjota juuri sinulle sopivan tarjouksen!

2.

Saat tarjouksen

Saat yksityiskohtaisen, aikataulutetun tarjouksen maalauspalvelusta, räätälöitynä sinun tarpeisiisi. Voit myös ehdottaa muutoksia tarjoukseemme.

3.

Hyväksy tarjous

Kun pääsemme sopimukseen tarjouksesta, talon ulkomaalaus voidaan aloittaa sovitussa aikataulussa. Takaamme myös työn valmistumisen sopimuksessa sovitun ajan sisällä.