Maalausliike Haukipudas | 3 vuoden laatutakuu | Talon maalaus | Haukipudas | Tiilikaton pinnoitus | Ulkoseinien maalaus | Maalausliike | Maalauspalvelut | Ulkomaalaus | Maalaus

Kotine Oy – maalausliike vuosien kokemuksella

Kotine Oy tarjoaa ulkomaalauspalveluita Haukiputaalla vuosien kokemuksella.

Teemme talon maalaukset sekä katon pinnoitus- ja puhdistuspalvelut Haukiputaalla. Asiakkaitamme ovat yksityiset sekä yritysasiakkaat, kuten taloyhtiöt ja isännöitsijätoimistot. Kotinella on laaja kokemus alalta, ja haastavakin talon maalaus onnistuu erinomaisella jäljellä.

Haluamme toimia niin, että jokainen tilattu ja toteutettu ulkomaalaus jättää hyvän mielen asiakkaalle. Uskomme, että hyvä laatu tukee yrityksemme arvoja. Siksi haluamme toimia aina asiakaslähtöisesti, tarkasti työn laatua vaalien. Pääperiaatteenamme on, että jokainen ulkomaalaus tehdään juuri niin, kuin haluaisimme itsellemme tehtävän.

Maalausliike Kotinelle tärkeätä on; Laatu ja hyvä asiakaspalvelu.

Maalauspalvelu toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti

Teemme jokaisesta kohteesta yksityiskohtaisen projektisuunnitelman, jonka mukaisesti maalauspalvelu ja huoltotyöt suoritetaan. Tarkoitus ei myöskään ole jäädä asiakkaan pihalle asumaan, vaan työmaille varataan aina sellainen määrä osaavia suomalaisia maalareita, että työ sujuu tehokkaasti laadusta tinkimättä.

Tutustu Kotinen arkeen myös yrityksen Instagramissa ja Facebookissa!

Katso asiakkaamme kertomus meidän maalauspalvelusta!

Asiakkaamme kertoo kokemuksiaan Kotine Oy:n maalauspalvelusta.

Asiakkaamme kertoo videolla kokemuksiaan työntekijöidemme ammattimaisesta otteesta sekä erinomaisesta ulkomaalauksen työjäljestä.

Mikäli siis harkitset talosi maalausta, suosittelemme katsoa oheinen video sekä kysyä tarvittaessa lisää maalauspalvelustamme!

Pyydä tarjous heti täältä!

1.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan kartoitusaika talon maalausta- tai katon pinnoitusta varten. Tällä tavoin tiedämme tarjota juuri sinulle sopivan tarjouksen!

2.

Saat tarjouksen

Saat yksityiskohtaisen, aikataulutetun tarjouksen maalauspalvelusta, räätälöitynä sinun tarpeisiisi. Voit myös ehdottaa muutoksia tarjoukseemme.

3.

Hyväksy tarjous

Jos pääsemme sopimukseen tarjouksesta, talon ulkomaalaus voidaan aloittaa sovitussa aikataulussa. Takaamme myös työn valmistumisen sopimuksessa sovitun ajan sisällä.