”Paljonko talon maalaus maksaa? Mistä talon maalauksen hinta koostuu?” Nämä ovat kysymyksiä, joka askarruttavat monia, joilla talon maalaus on tullut ajankohtaiseksi. Joskus tämä kysymys tulee ensimmäisenä asiakkaan soittaessa meille. Vastaus on tylsästi seuraava: Riippuu täysin tuosta, tästä ja siitä. Suuntaa-antavan hinnan voi toki antaa keskiarvo-hinnan mukaan. Karkeasti voidaan arvioida, että omakotitalon maalauspalvelu maksaa noin 4000€-9000€. Talon maalauspalvelun hinta voi olla tuon ali tai yli riippuen muun muassa seuraavista tekijöistä:

  1. Maalattavien neliöiden määrä
  2. Pohjatöiden määrä(hinta nousee, jos lohkeilevaa maalia on paljon)
  3. Yksityiskohdat(mm. koristekuviot, rimat ja seinäpaneloinnin profiili)
  4. Käytettävä maali(jotkut maalit ovat toisia työläämpiä ja kalliimpia)
  5. Montako maalikerrosta laitetaan
  6. Suojauksen määrä(esim. osin tiiliverhoiltu talo)
  7. Henkilönostimen tarve

Talon maalauspalvelun hinta on siis monen tekijän summa, jossa on otettava huomioon paljon erilaisia muuttujia. Tästä syystä hinta-arvion antaminen ilman kohteen näkemistä ei useinkaan osu edes tonnin tarkkuudella oikeaan. Me Maalausliike Kotinella käymme  kiertämässä talon paikan päällä ja laskemassa hinnan tarkasti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti. 

Maalausliike Kotine on maalannut historiansa aikana toistasataa omakoti- ja erillistaloa ja meillä maalauspalvelun hinnoittelu perustuu rehelliseen tarjouslaskentaan, jossa otetaan talon julkisivun tosiseikat huomioon. Talon maalaus lasketaan asiakkaan toiveiden mukaisesti avaimet käteen -periaatteella. Näin ollen talon maalauksen hinta pitää sisällään sekä työn, että tarvikkeiden kokonaiskustannuksen. Mahdollisten lisätöiden tarve kartoitetaan työmaan edetessä ja niistä sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Yllätyskustannuksia meiltä on siis turha odottaa vaan kaikki kustannukset ilmoitetaan tarjousta antaessa läpinäkyvästi.

Mikä parasta, Maalausliike Kotinen hinnat ovat varsin kilpailukykyisiä johtuen pitkälti siitä, että organisaatiomme kiinteät kulut ovat verrattain pienet. Maalausliike Kotine käyttää työmaillaan omaa kalustoaan ja näin ollen asiakas ei joudu kustantamaan esimerkiksi telineiden vuokraamisesta aiheutuneita kustannuksia. Emme laskuta toimistomme jääkaapissa majailevia viinereitä sinun lompakostasi.

Jos siis mietit talosi maalausta tai muuta kiinteistöjen maalauspalvelua, ja hinta mietityttää, ota yhteys meihin, niin lasketaan tarjous talosi maalauksesta. Meiltä saat parhaan tarjouksen, ja sen lisäksi laadukkaan maalauksen talollesi!

Kiinnostaisiko ulkoistaa kiinteistösi ulkomaalaus? Tutustu maalauspalveluihimme ja pyydä tarjous!

Tutustu Kotinen talon maalaus- ja katon maalaus- ja huoltopalveluihin, ja tilaa sellainen omalle kodillesi!