Taloyhtiön ulkomaalaus ja tiilikaton pinnoitus Oulu ja lähialueet

Kotine Oy on erikoistunut ulkomaalauksiin ja tiilikattojen pinnoitukseen. Olemme toteuttaneet onnistuneesti ulkomaalauksia isoille ja pienille taloyhtiöille jo vuosien ajan. Taloyhtiön ulkomaalauksessa meillä pätee samat arvot kuin omakotitalotyömaissakin; Laatu ja hyvä asiakaspalvelu. Osaamisemme taloyhtiötyömaiden toteuttamisessa on kehittynyt vuosien varrella hyväksi. Taloyhtiön toiveita kuunnellaan ja ulkomaalaus sekä tiilikaton pinnoitus toteutetaan niin, että siitä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä asukkaille. Näin ollen panostamme erityisesti aktiiviseen viestintään.

Teemme jokaisesta kohteesta yksityiskohtaisen suunnitelman, jonka mukaisesti työt suoritetaan. Tarkoitus ei myöskään ole jäädä taloyhtiön pihaan asumaan, vaan taloyhtiöihin varataan aina sellainen määrä osaavia suomalaisia maalareita, että työ sujuu tehokkaasti laadusta tinkimättä.

Pääalueemme ovat Oulu ja Oulun lähialueet.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Kuinka kauan ulkomaalaus ja tiilikaton pinnoitus -urakka kestää?

Taloyhtiön ulkomaalaus sekä tiilikaton pinnoitus voi kestää kahdesta viikosta neljään kuukauteen riippuen työvoiman määrästä. Kotinella panostamme siihen, että työmaalle tulee sen verran ulkomaalareita, että rakennustelineet, kärryt ja suojamuovit eivät häiritse asukkaita koko kesää. Suomen kesä on lyhyt, ja haluamme, että asukkaat pääsevät nauttimaan siitä ilman jatkuvaa maalin hajua. Joten riippuen työmaan koosta, joskus yhtä taloyhtiötä voi olla maalaamassa neljä maalaria ja isommassa kohteessa neljätoista maalaria. Tällöin saamme suurimpienkin taloyhtiöiden ulkomaalaukset suoritettua jopa yhdessä kuukaudessa

Miksi valita Maalausliike Kotine urakan toteuttajaksi?

1.

Vankka kokemus taloyhtiöistä

2.

Työnjohtaja tavoitettavissa jatkuvasti

3.

Pitävät aikataulut

4.

Olemme vakavarainen yritys

5.

Työmaasta suunnitelma, jonka mukaan työ toteutetaan

6.

Annamme työllemme takuun ja se pitää

Maalausliike Kotine maalaamia taloyhtiöitä:

As Oy Oulun Ritakartano
As Oy Hinkkitie
As Oy Kempeleen Linnanruhtinas
As Oy Kempeleen Linnanvouti
As Oy Kempeleen Linnatar
As Oy Kempeleen Sarkkirinne
As Oy Oulun Lipunkantajantie

As Oy Oulun Tykistökatu 1
As Oy Kempeleen Linnatar
As Oy Raahen Hailikatu 1
As Oy Oulun Tähtipuisto
Kolamäentie 11 -Taloyhtiö
As Oy Oulun Mäyränmutka
As Oy Oulun Teerenpesä