Isännöitsijät ja taloyhtiöt | 3 vuoden laatutakuu | Talon maalaus | Katon maalaus | Tiilikaton pinnoitus | Ulkoseinien maalaus |Katon pesu | Maalauspalvelut | Katon huolto | Ulkomaalaus | Maalaus | Uusimaa | Oulu

Isännöitsijät ja taloyhtiöt asiakkaanamme – Lue, miksi kannattaa valita juuri Kotine Oy

Kotine Oy on erikoistunut ulkomaalauksiin ja tiilikattojen pinnoitukseen.

Isännöitsijät ja taloyhtiöt ovat olleet jo jonkin aikaa yksi suurimmista asiakaskunnistamme, ja olemme toteuttaneet onnistuneesti ulkopintojen maalauspalveluita isoille ja pienille taloyhtiöille jo vuosien ajan.

Taloyhtiön ulkomaalauksessa meillä pätee samat arvot kuin omakotitalotyömaissakin; Laatu ja hyvä asiakaspalvelu. Osaamisemme taloyhtiötyömaiden toteuttamisessa on kehittynyt vuosien varrella hyväksi.

Maalauspalvelu toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti

Ymmärrämme, että isännöitsijät & taloyhtiöt ovat tarkkoja asuinympäristönsä viihtyvyydestä. Siksi taloyhtiön toiveita kuunnellaan tarkasti, ja ulkomaalaus toteutetaan aina niin, että siitä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä asukkaille. Panostammekin erityisesti aktiiviseen viestintään asiakkaamme kanssa.

Teemme jokaisesta kohteesta yksityiskohtaisen projektisuunnitelman, jonka mukaisesti maalauspalvelu ja huoltotyöt suoritetaan. Tarkoitus ei myöskään ole jäädä taloyhtiön pihalle asumaan, vaan taloyhtiöihin varataan aina sellainen määrä osaavia suomalaisia maalareita, että työ sujuu tehokkaasti laadusta tinkimättä.

Pääalueemme ovat Oulu ja Uusimaa.

Tutustu Kotinen arkeen myös yrityksen Instagramissa ja Facebookissa!

Kiimingin Ahonlaita -taloyhtiön kokemuksia

Taloyhtiö Kiimingin Ahonlaidan puheenjohtaja kertoo hyviä kokemuksiaan Kotine:n maalauspalvelusta.

Ahonlaidan taloyhtiön rivitaloasunnot maalattiin kesällä 2021. Toimeksiantoon kuului ulkoseinien maalaus sekä taloyhtiön pihapiirin aitojen maalaus.

Tässä videossa kerrotaan asiakkaiden kokemuksia Kotinen maalauspalvelusta, ja perustellaan, minkä vuoksi Kotine kannattaisi valita tekemään taloyhtiön ulkomaalaus.

Katso video ja ota yhteyttä!

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Kuinka kauan talon ulkomaalaus tai tiilikaton maalaus & pinnoitus -urakka kestää?

Taloyhtiöiden ulkomaalaus voi kestää kahdesta viikosta neljään kuukauteen riippuen työvoiman määrästä. Kotinella panostamme siihen, että työmaalle tulee sen verran ulkomaalareita, että rakennustelineet, kärryt ja suojamuovit eivät häiritse asukkaita koko kesää.

Suomen kesä on lyhyt, ja haluamme, että asukkaat pääsevät nauttimaan siitä ilman jatkuvaa maalin hajua. Riippuen siis työmaan koosta, joskus yhtä taloyhtiötä voi olla maalaamassa neljä maalaria ja isommassa kohteessa neljätoista maalaria. Tällöin saamme suurimpienkin taloyhtiöiden ulkomaalaukset suoritettua jopa yhdessä kuukaudessa, asiakkaamme toiveet ja aikataulun huomioon ottaen.

Miksi valita Maalausliike Kotine urakkasi toteuttajaksi?

1.

Isännöitsijät ja taloyhtiöt pitkäaikainen yhteistyökumppani

Isännöitsijät ja taloyhtiöt ovat olleet jo pitkään yksi suurimmista yhteistyökumppaneistamme, ja olemme toteuttaneet ulkopintojen maalauspalveluita taloyhtiöille positiivisilla asiakaskokemuksilla.

2.

Maalausurakan työnjohtaja saatavilla jatkuvasti

Pyrimme ylläpitämään läpinäkyvää ja tehokasta kommunikaatiota asiakkaan ja yrityksemme välillä. Siksi projektin työnjohtajaan on mahdollista olla yhteydessä välittömästi, niin pitkään kuin maalaus on työn alla.

3.

Lupaamamme aikataulut pitävät

Jo projektin suunnitteluvaiheessa otamme asiakkaan toiveet huomioon - mukaan lukien se, koska ulkomaalaus valmistuu. Pidämme siis huolen, että jo alussa sovittu aikataulu pitää!

4.

Kotine on turvallinen ja varma valinta

Arvoihimme kuuluu erityisesti työmme laatu sekä asiakaspalvelu - voit siis olla varma, että Kotine toteuttaa ulkomaalaukset arvojensa mukaisesti.

5.

Maalauspalvelu tarkalla projektisuunnitelmalla

Teemme jokaisesta kohteesta yksityiskohtaisen projektisuunnitelman, jonka mukaisesti maalauspalvelu ja huoltotyöt suoritetaan.

6.

Saat maalauspalvelusta 3 vuoden takuun

Maalausliike Kotine Oy tekee kaikki talon maalaus- ja huoltopalvelut aina laatu edellä. Sinulla on siis kolme vuotta aikaa varmistua ulkomaalauksen laadusta.

Maalausliike Kotine maalaamia taloyhtiöitä:

As Oy Oulun Ritakartano
As Oy Hinkkitie
As Oy Kempeleen Linnanruhtinas
As Oy Kempeleen Linnanvouti
As Oy Kempeleen Linnatar
As Oy Kempeleen Sarkkirinne
As Oy Oulun Lipunkantajantie
As Oy Kiimingin Ahonlaita

As Oy Oulun Tykistökatu 1
As Oy Kempeleen Linnatar
As Oy Raahen Hailikatu 1
As Oy Oulun Tähtipuisto
Kolamäentie 11 -Taloyhtiö
As Oy Oulun Mäyränmutka
As Oy Oulun Teerenpesä